2009,2010,2011,2012: vier jaar op rij wordt G.Milazzo uitgeroepen tot

BESTE PRODUCENT zowel op de CONCOURS MONDIAL VAN BRUSSEL als de CHALLENGE INTERNATIONAL DU VIN – FRANCE.

CASTELLO SVEVO BIANCO Een hele frisse fruitige en verrassend lekkere Inzolia wordt aangevuld door een minerale toets afkomstig van de Catarratto. De rijpe en zelfs exotische aroma’s zijn zeer uitnodigend en worden in de mond verder gedragen door heel rijpe citrusvruchten, mango en roze pompelmoes. Verrassend mooie textuur.
 

TERRE DELLA BARONIA BIANCO de Catarratto brengt kruidigheid,stevigheid en body in de wijn, de Inzolia
zorgt voor elegantie en fraicheur. Een rijke en krachtige passé-partout voor rijke en romige gerechten.

 

MARIA CONSTANZA BIANCO Eens te meer brengt Insolia kruidigheid, stevigheid en body in deze wijn.De Chardonnay zorgt voor elegantie en fraîcheur. Een rijke en krachtige passé-partout bij rijke en romige gerechten.
 

CASTELLO SVEVO ROSSO Een robijnrode wijn die de belofte van zijn mooie kle...

Zondagmorgen, ik voer Regina naar de luchthaven van Catania. Ik keer pas morgenavond terug naar België met de overzet Palermo - Genua.

Ik heb nog een afspraak met een wijnboer op de noorderflank van de Etna , een klein bedrijf dat pas in 2004 werd opgericht. Een echte ontdekking waarvan ik nu nog de naam niet kan vrijgeven... De wijnen zijn super !


In plaats van de autosnelweg te nemen om terug te keren naar Campofelice di Roccella besluit ik een omweg te maken door de Parco dei Nebrodi. Het natuurreservaat ligt in de provincie Messina en is bekend omwille van zijn zwarte varkens die er in het wild rondlopen. De provincie Messina wordt door de toeristen zwaar onderschat , er zijn buiten haar wijnen Faro DOC en Mamertino Doc nog veel andere zaken te bekijken en beleven.


Ik volg het traject Cesaro' - San Agata Militello

Het is middag en dus etenstijd. In Cesaro' ontdek ik een restaurant waar verschillende zware motoren op de parking staan. Uit ervaring weet ik dat vele gegoede sicilianen h...

Please reload

Kies Categorie
Archief
Please reload

Zoek in de Weblog
Please reload

Tags

Pane e Vino

ENOTECA SICILIANA

AALST

  • Facebook - White Circle

Enoteca Pane e Vino Siciliana | Gentsestraat 147, 9300 Aalst | © 2017